top of page
Vil du se mer? 

Interessert i å se flere bryllup?

Trykk her! 

Har du spørsmål om tilgjengelighet og dato? Send meg en mail her! 

LeneHenrik-422.jpg

Heldags, 10 og 12 timer

Ned til hver minste detalj...

Fra første strøk med sminkekosten, første lille bit med hårvoks i hendene - til fest, og første dans senere på kvelden.  Jeg følger dere fra håret  settes opp og dressjakken sklis på, og til krøllene lever fritt og skjortekragen er fri fra slipset. 

 

 Av de viktigste timene i livet, er dette fort 12 av dem, og jeg er med for å se til at dere husker dem best mulig.

12 t: 34,000 ,- NOK

Rent svermeri
Dersom dere ønsker en hel dag, men ikke ønsker absolutt hele dagen er dette pakken for dere.

Her velger dere selv om det viktigste for dere er å få detaljer av kjolen og forberedelsene på rommet, eller om dere vil prioritere litt av kvelden, dansen og nattmaten.

10 t: 30,000 ,- NOK

Halvdags, 8 og 6 timer

Rik på kjærlighet

Har dere tenkt at dere ønsker litt mindre enn en hel dag, og litt mer enn en halv? I denne pakken kan dere få litt av alt. Her får vi plass til en liten titt på kammerset og det siste børstetak gjennom håret, og vi avslutter når et par av talene har blitt sagt, og lommetørklene er fuktige. 

8 t: 26,000 ,- NOK

Uunnværlig

Her får jeg mulighet til å titte innom når kjolen skal på og dressen finjusteres, og har likevel tid til å følge dere inn i festlokalene. Den klassiske halvdagsen er for dere som ønsker øyeblikkene før, under og etter en veldokumentert vielse og gode portrettbilder. De seks timene kan dere legge hvor dere vil i dagens program, men har dere spørsmål er jeg gjerne behjelpelig med å finne ut hvor det er best å legge dem. 

6 t: 22,000 ,- NOK

Jeg fulgte Kamilla og Laurits i seks timer da de giftet seg utendørs på Strand hotell i august. 

Tips og triks

Har dere vurdert en first look? 

Bryllupsdagen innebærer ofte en grad av tradisjoner, som at kjolen er hvit, bruden følges opp midtgangen av pappaen sin og vielsen holdes i kirken. I det siste er det imidlertid blitt mer og mer vanlig å bryte litt med tradisjonene, parene følger sin egen magefølelse litt oftere enn tradisjonene. Dette synes jeg er utrolig stas! 

En av følgene er at flere og flere benytter seg av muligheten til å gjøre en first look. En first look er rett og slett en liten juksetitt på hverandre før vielsen! Da får dere muligheten til å se hverandre for første gang helt alene, gi et kyss og sette i gang dagen sammen før alle andre involveres under vielsen. Bryllupsdagen raser av gårde, så det kan hende dette er det eneste øyeblikket dere får helt alene i løpet av hele dagen. 

Ta en titt på Elise og Henrik sin first look i galleriet under, eller titt på Liv og Anders sin i Vikersund her

Book bryllup nå!

Velg produkt:

Takk for meldingen! Dere hører fra meg snart.

KamillaLaurits-245.jpg
bottom of page