top of page

Augustbryllup på Helgøya | Karianne & Thorvald

Oppdatert: 8. nov. 2021

Sensommeren er en flott tid å gifte seg på, og når det nærmer seg månedsskifte august/september er det sjeldent ting ikke klaffer. I slutten av august fotograferte jeg en liten del av Karianne og Thorvalds dag, og fikk følge dem gjennom både vielsen og den offisielle portrettfotograferingen. Med fem barn, havfruekjole og strålende sol var alt lagt til rette for en nydelig dag, og med hele to timer satt av til bryllupsbildene var det en strålende fornøyd fotograf som fikk leke seg på Helgøya.


Med barn til stede i bryllup er det gjerne en del øyeblikk man ellers ikke får. Utålmodige føtter som tripper før mamma ankommer vielsen, øyne fulle av beundring når hun stiger ut av bilen, og en lett napping i tantes kjole; - "hun ser ut som en prinsesse".
Etter vielsen dro vi rett ned til mjøskanten, til en gammel kalkovn, for å gjøre portrettfotograferingen. Karianne og Thorvald var avslappede og ledige, og med et superteam bestående av mormor, forlovere og barn var det en fin gjeng som holdt på i lysningen.

Comments


bottom of page