top of page

Forlovelsesfoto / Operataket

Oppdatert: 8. nov. 2021


Sent i oktober måned fikk jeg gleden av å tilbringe et par timer på Operataket her i Oslo, med en av høstens fineste solnedganger og et nyforelsket, - og nyforlovet, kjærestepar. Nathalie og Henrik forlovet seg på dagen 8 år etter at de ble kjærester, og da ringen endelig kom på fingeren etter en liten uke på tilpasning, var det duket for en romantisk kveldsfotografering.

Dette var uken før det virkelig begynte å mørkne, og da de kom småløpende hånd i hånd i 16.30-tiden var solen allerede på god vei ned. Jeg takket arkitektene av bygget for valget av hvit stein, og lekte meg med det eksisterende lyset. Nathalie og Henrik hadde ingen problemer med å posere, og det var latter og god stemning hele veien i gjennom.


Det er ikke ofte man får være vitne til par som har vært kjærester så lenge, og fortsatt er like forelsket. Jeg tror ikke de så i kamera mer enn fire ganger i løpet av denne fotograferingen, men åh, som det gleder et lite fotografhjerte å få være vitne til sånn ekte kjærlighet. I tillegg har jeg fått æren av å skulle fotografere bryllupet deres til sommeren, og som jeg gleder meg!Comments


bottom of page