top of page

Høstbryllup på Akershus festning | Hanne & Kristina

9. oktober stod jeg i prøverommet på Oslo City, med håret i dott og hettegenser under boblevesten. Jeg var på jakt etter en kjole til kveldens festligheter og hadde beina godt plantet i en rød, lang sak da telefonen ringte. Klokka var rett over 11 og i andre enden av røret er det en venn som litt heseblesende spør om jeg har store planer den neste delen av dagen.

- Det er et vennepar av meg som har mistet fotografen sin, og de skal møtes om en time! Kan du være i sentrum med kamera da???


I og med at jeg befant meg midt i Oslo by, gode 30 minutter unna fotoutstyret mitt, måtte jeg summe meg litt før jeg svarte. Kunne jeg rekke en bryllupsfotografering om 40 minutter?Det kunne jeg! Hanne og Kristina møtte meg med store smil og nydelige kjoler, og for en fin fotografering det ble. Selv om jeg måtte entre Oslo domkirke i hettegenser og boblevest, ble dette en av de fineste bryllupsopplevelsene jeg har hatt.


Vi møttes på Akershus festning såvidt over 12 og hadde god tid før vielsen startet klokka 14. Her er et lite bildedryss!
Har du noen spørsmål rundt bryllupsfotografering? Jeg tar gjerne en uforpliktende prat!コメント


bottom of page