top of page

Sommerbryllup i Heggedal | Hanna & Jens

Oppdatert: 25. nov. 2021

En av årsakene til at jeg fotograferer bryllup er all kjærligheten jeg får ta del i. Det er så mye følelser og glede gjennom hele dagen, krydret med spenning, stolthet og inderlighet - noe som er unikt for bryllupsdagen.


En annen årsak er alle menneskene. Hanna og Jens viste seg å være et par med følelsene på utsiden av kroppen. Jeg visste at vielsen deres ville bli spesiell etter å ha fotografert forlovelsesbilder året før, hvor ømheten og kjærligheten de har for hverandre var til å ta og føle på.


Etter å ha fulgt Hanna og hennes forberedelser, som inkluderte en kald øl og metallmusikk på høyttaleren, møtte jeg en tårevåt Jens oppe ved alteret da vi ankom kirken. Det er ikke sjelden jeg blir rørt i vielser, men det er sjelden jeg tørker tårer - og da Hanna og Jens reiste seg som ektepar tørket jeg en liten tåre vekk fra øyekroken før jeg løp ut i midtgangen.
Comments


bottom of page