Prisliste bryllupsfoto

Heldags (10 / 12 timer)

Denne pakken er for dere som ønsker å ha hele dagen dokumentert, med alt det fine den innebærer. Forventninger, tårer, glede, kjærlighet, overraskelser, alt som hører med på en slik dag. Dere, omringet av deres nærmeste - om det så er to stykker eller tohundre, som sier ja. Det er en fin dag. 

 

I denne pakken kan dere velge mellom 10 og 12 timer.  Jeg vil da følge dere i valgt antall timer sammenhengende, og starter gjerne på kammerset hvor forberedelsene foregår. 

Dette er en dag med mye følelser og spenning, for både brudeparet og gjestene, og mitt mål for dagen er å kunne fange øyeblikk og følelser som dere kan få glede av å se tilbake på både uken, måneden og mange år etter. 

Antall bilder inkludert:  ca 500-650 ferdig redigerte bilder.

Pris: 25.500,- / 27.500,- NOK
Ved booking ett år i forveien av bryllupet er en forlovelsesfotografering inkludert. Må foregå i Oslo / mjøsområdet
.

Halvdags ( 6 timer )

Har dere tenkt at dere ønsker både portretter og vielsen, men også litt til? Da er denne pakken perfekt for dere. Her er det seks timer sammenhengende fotografering, hvor det er plass til både forberedelsene og middagen. Denne pakken passer godt inn hvor enn dere velger å legge timene, det er helt opp til dere! 

Antall bilder inkludert: ca 300-450 ferdig redigerte bilder.

Pris: 17.500,- NOK

Ved booking ett år i forveien av bryllupet er en forlovelsesfotografering inkludert. Må foregå i Oslo / mjøsområdet. 

sneakpeek-7.jpg
HannaJens-103.jpg

Vielse + portrettbilder (ca 1,5 - 2 timer)

I denne pakken kuttes fotograferingen ned til vielsen og de offisielle bildene. Vi har fortsatt god tid til å få mange gode bilder, men her prioriteres vielsen og bildene av brudeparet i etterkant. Om dere ønsker å ta bildene før eller etter vielsen er helt opp til dere, jeg følger dere fra det ene til det andre. 

Inkludert: 10 ferdig redigerte bilder

Pris: 10.500,- NOK

Portrettbilder ( ca 1-2 timer )

Om dere velger denne pakken vil jeg møte dere på tidspunktet dere ønsker og setter av god tid til å få fine bilder. Om dere ønsker å ta bildene før eller etter vielsen er opp til dere, og tiden vi bruker kommer an på hvor god tid dere har satt av.

Inkludert: 10 ferdig redigerte bilder

Pris: 8500,- NOK

PS: I etterkant av bryllupet vil dere motta et utvalg skissebilder, mellom 40-70 bilder, som dere kan velge deres favoritter fra. Disse bildene er ikke ferdig redigerte, men lett redigerte så dere får et inntrykk av hvordan de vil se ut. Dere kan dermed velge de ti bildene som er inkludert, eller kjøpe flere i etterkant. Ta kontakt med meg for prisliste på digitale filer. 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram