top of page

Prisliste bryllupsfoto

 

Heldags (10 / 12 timer)

Denne pakken er for dere som ønsker å få bilder fra hele dagen, med alt det fine den innebærer. Forventninger, tårer, glede, kjærlighet, overraskelser, alt som hører med på en slik dag! 

Dere kan velge enten 10 og 12 timer. Jeg følger dere hele dagen og starter gjerne på kammerset hvor forberedelsene foregår. 

Dette er en dag hvor mye skjer og mitt mål for dagen er å fange øyeblikk og følelser som dere kan se tilbake på uken, måneden og flere år etter. 

Antall bilder inkludert:  Alle bilder.
Dette er ca 650 ferdig redigerte bilder i farger og sort-hvitt. 

Pris: 10 timer: 30.000,- / 12 timer: 34,000,- NOKVed booking ett år i forveien av bryllupet er en forlovelsesfotografering inkludert. Må foregå i Oslo / mjøsområdet.

 

 

 

Halvdags ( 6 timer )

Har dere tenkt at dere ønsker både portretter og vielsen, men også litt til? Da er denne pakken perfekt for dere. Her er det seks timer sammenhengende fotografering, hvor det er plass til både forberedelsene og middagen. Denne pakken passer godt inn hvor enn dere velger å legge timene, det er helt opp til dere! 

Antall bilder inkludert: ca 300-450 ferdige bilder i farger og sort-hvitt.

Pris: 6 timer: 22.000,- NOK / 8 timer: 26.000,- NOK.

Ved booking ett år i forveien av bryllupet er en forlovelsesfotografering inkludert. Må foregå i Oslo / mjøsområdet. 

sneakpeek-7.jpg
Har du noen spørsmål? Send meg en melding her! 
HannaJens-103.jpg

Vielse + portrettbilder (ca 1,5 - 2 timer)

I denne pakken kuttes fotograferingen ned til vielsen og de offisielle bildene. Vi har fortsatt god tid til å få mange gode bilder, men her prioriteres vielsen og bildene av brudeparet i etterkant. Om dere ønsker å ta bildene før eller etter vielsen er helt opp til dere, jeg følger dere fra det ene til det andre. 

Inkludert: 10 ferdig redigerte bilder

Pris: 16.000,- NOK

Portrettbilder ( ca 1-2 timer )

Om dere velger denne pakken vil jeg møte dere på tidspunktet dere ønsker og setter av god tid til å få fine bilder. Om dere ønsker å ta bildene før eller etter vielsen er opp til dere, og tiden vi bruker kommer an på hvor god tid dere har satt av.

Inkludert: 10 ferdig redigerte bilder

Pris: 12.500,- NOK

PS: I etterkant av bryllupet vil dere motta et utvalg skissebilder, mellom 40-70 bilder, som dere kan velge deres favoritter fra. Disse bildene er ikke ferdig redigerte, men lett redigerte så dere får et inntrykk av hvordan de vil se ut. Dere kan så velge de ti bildene som er inkludert, og kjøpe flere dersom dere ønsker det!

Ta kontakt med meg for prisliste på digitale filer. 

Er du interessert i forlovelsesfotografering? Send meg en melding her! 

bottom of page